Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο13 Σεπτεμβρίου 2021Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Πώς να παρακολουθήσετε την ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης το 2021

logo_of_the_european_commission_el.svg_0.png
© EU
Η απευθείας μετάδοση της ομιλίας της Προέδρου κ. φον ντερ Λάιεν για την κατάσταση της Ένωσης το 2021 θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. ώρα Ελλάδος, στην πλατφόρμα Europe by Satellite.

Στο κανάλι EbS+ θα είναι διαθέσιμη η ομιλία στο πρωτότυπο και μεταγλωττισμένη στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Στο κανάλι EbS, η ομιλία θα μεταδοθεί στις ίδιες γλωσσικές εκδόσεις, αλλά εμπλουτισμένη με στιγμιότυπα. Η ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης θα μεταδοθεί επίσης απευθείας στον επίσημο ιστότοπo της ομιλίας, καθώς και στους λογαριασμούς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube.

Για πληροφορίες σχετικά με τη απευθείας δορυφορική μετάδοση και τον τρόπο ενσωμάτωσής της στον ιστότοπό σας, επικοινωνήστε με την comm-e-teamatec [dot] europa [dot] eu (ομάδα μας για τα οπτικοακουστικά μέσα).

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης της ροής μετάδοσης στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνήστε με την comm-social-media-teamatec [dot] europa [dot] eu (ομάδα μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

 

Press Release in English

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
13 Σεπτεμβρίου 2021
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα