Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο10 Δεκεμβρίου 2020Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Μάθετε πως εγκρίνονται τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 στην ΕΕ σε διαδικτυακή εκδήλωση με εμπειρογνώμονες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

logo_of_the_european_commission_el.svg_0.png
© EU
Αύριο, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) θα διοργανώσει διαδικτυακή εκδήλωση για να εξηγήσει τις διαδικασίες ανάπτυξης, αξιολόγησης, έγκρισης και παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων COVID-19 στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού ρόλου του ΕΜΑ.

 

 

Θα δώσει επίσης την ευκαιρία στο κοινό και στις ομάδες ενδιαφερομένων να μιλήσουν και να μοιραστούν τις ανάγκες τους, τις προσδοκίες τους και τυχόν ανησυχίες, που θα ληφθούν υπόψη από τον EMA και το ευρωπαϊκό δίκτυο ρυθμιστικών αρχών φαρμάκων κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 14:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά.

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον νέο δικτυακό τόπο της Επιτροπής σχετικά με τον ασφαλή και αποτελεσματικό εμβολιασμό στην ΕΕ.

 

Ειδικότερα, ενημερωθείτε για το πώς λειτουργούν τα εμβόλια, για τα οφέλη των εμβολίων για την υγεία, για τη διαδικασία χορήγησης άδειας, για τη μακροπρόθεσμη ασφάλειά τους και για το τρέχον χαρτοφυλάκιο της ΕΕ.

 

Press Release in English

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
10 Δεκεμβρίου 2020
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα