Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο10 Φεβρουαρίου 2021Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

«Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, το περιβάλλον και οι θάλασσές μας» | Διάλογος Πολιτών με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας | Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 15:00-16:00

cd.jpg
© EU
Διαδικτυακό διάλογο με τους  Έλληνες πολίτες θα πραγματοποιήσει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Βιργκίνιους Σινκέβιτσους την Τρίτη 16/02/2021 στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

 

Ο πρώτος διάλογος του Επιτρόπου με πολίτες στην Ελλάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του, αποτελεί μέρος μίας σειράς δημόσιων συζητήσεων στα κράτη μέλη, στις οποίες ο ίδιος συμμετέχει προκειμένου να συζητήσει με τους πολίτες ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του, το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία.

 

Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, η Κυκλική Οικονομία, η ρύπανση της Θάλασσας και η Αλιεία.

 

Ο διάλογος με τον Β. Σινκέβιτσους «Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, το περιβάλλον και οι θάλασσές μας» λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
13 συμμετέχοντες σε ζωντανή σύνδεση με τον Επίτροπο αλλά και όσοι πολίτες θέλουν να θέσουν το ερώτημά τους στον ίδιο, μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της Αντιπροσωπείας, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις τοποθετήσεις του Επιτρόπου. Η εκδήλωση θα γίνει στα ελληνικά, ο Επίτροπος θα απαντάει ζωντανά στα αγγλικά ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη ελληνική μετάφραση των απαντήσεών του.

 

Επομένως, έχετε ραντεβού με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας Βιργκίνιους Σινκέβιτσους, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου από τις 15:00 έως τις 16:00.

Τον διάλογο θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάλογο στο Facebook, to Twitter και το Youtube

#EUGreenDeal #EUdialogues

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
10 Φεβρουαρίου 2021
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα