Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο25 Ιανουαρίου 2023Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_4

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα : «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο» συνδιοργάνωσαν, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, Αίθουσα «Π.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ»,  το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Europe Direct Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε σε δύο θεματικές ενότητες :

  1. Την αναπτυξιακή στρατηγική της Πελοποννήσου παρουσίασε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ενώ η υπεύθυνη ομάδας επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Άννα Δάντη, θα ανέπτυξε η συνεισφορά της ΕΕ στην Πελοπόννησο.
  1. Την Κυκλική Οικονομία και Περιορισμό των αποβλήτων συζήτησαν ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος (ΕΛΚ) και ο πρόεδρος της "Βιώσιμης Πόλης", Δημήτρης Καφαντάρης. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία έκανε ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από τις σελίδες στο Facebook του Γραφείου του ΕΚ και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στην Αίθουσα «Π.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το Γραφείο του ΕΚ και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συνδιοργάνωσαν εργαστήριο για τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου σχετικά με τα : «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ».

25 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2023
Πρόγραμμα Περιφερειακό Συνέδριο Τρίπολης
25 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2023
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο - Πρόγραμμα Δημοσιογραφικού Σεμιναρίου

 

Φωτογραφίες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_6
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_1_2

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_1
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_0
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_0_2
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_0_3

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_2
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_3

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_4
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο_5

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
25 Ιανουαρίου 2023
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα