Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο6 Νοεμβρίου 2023Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Η Επίτροπος Κυριακίδου μεταβαίνει στη Βουλγαρία όπου θα συζητήσει τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας και της Ασφάλειας των Τροφίμων

eu health hera

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων κ. Στέλλα Κυριακίδου θα βρίσκεται στη Σόφια, όπου θα συζητήσει τη συνεργασία σε βασικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, μεταξύ άλλων το ευρωπαϊκό σχέδιο για την καταπολέμηση του καρκίνου και την ολοκληρωμένη προσέγγιση της ΕΕ για την ψυχική υγεία.

Η Επίτροπος κ. Κυριακίδου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας, κ. Χρίστο Χίνκοφ, με τον οποίο θα συζητήσει κοινούς στόχους σχετικά με αυτές τις σημαντικές προτεραιότητες.

Η Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης με τον Υπουργό Γεωργίας κ. Κίριλ Βάτεφ, με τον οποίο θα συζητήσει τις βασικές προτεραιότητες που σχετίζονται με τη στρατηγική της ΕΕ «Από το αγρόκτημα στο πιάτο», ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους τοπικών ενώσεων κατά του καρκίνου με το ευρωπαϊκό σχέδιο για την καταπολέμηση του καρκίνου να είναι στο επίκεντρο των εν λόγω συζητήσεων.

 

Press Release in English

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
6 Νοεμβρίου 2023
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα