Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο14 Σεπτεμβρίου 2021Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Η εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με αφορμή το SOTEU 2021

gr_eu_withlogo_site.png
© EU
Η εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με αφορμή το SOTEU 2021.

Με αφορμή την ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Κατάσταση της Ένωσης το 2021(State of the Union 2021), η Αντιπροσωπεία  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,  διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο με τη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού (λόγω υγειονομικών μέτρων ασφαλείας) σπουδαστών και διδασκόντων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

Μετά την μετάδοση της ομιλίας της Προέδρου θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή της Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Νιόβης Ρίγκου, του Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Κώστα Τσουτσοπλίδη, του Προέδρου και Επιστημονικού Διευθυντή του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και του Εθνικού Συμβουλίου Παραγωγικότητας, κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα. Η συζήτηση θα αφορά στα βασικά σημεία της ομιλίας της Προέδρου και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Τη συζήτηση και το διάλογο θα συντονίσει η δημοσιογράφος, κ. Μαριάννα Σκυλακάκη.

Στο παρακάτω link θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την ομιλία της Προέδρου για την Κατάσταση της Ένωσης το 2021(State of the Union Address 2021)

https://europa.eu/!RHh86p

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
14 Σεπτεμβρίου 2021
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα