Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο12 Μαΐου 2021Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Επίσκεψη της Εκτελεστικής Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέιτε Βέστεϊγιερ, στην Ελλάδα

e1qdzeqwqaarsds.jpg
© EU
Η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για μία Ευρώπη έτοιμη για την ψηφιακή εποχή, κ. Μαργκρέιτε Βέστεϊγιερ επισκέπτεται την Ελλάδα την Πέμπτη και την Παρασκευή  13-14 Μαΐου. 

 

Η επίσκεψη της κ. Βέστεϊγιερ θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπου θα έχει συνάντηση,  την Πέμπτη 13 Μαΐου,  με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα.

 

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υπουργό Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως.

 

H Εκτελεστική Αντιπρόεδρος θα απευθύνει κύρια ομιλία στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ενώ στη συνέχεια, έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Η κ. Βέστεϊγιερ θα ξεναγηθεί, επίσης, στην ανακαινισμένη Εθνική Πινακοθήκη από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,  κ. Λίνα Μενδώνη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
12 Μαΐου 2021
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα