Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο19 Σεπτεμβρίου 2022Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, σε επίσημη επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Margaritis Schinas, Chief Spokesperson of the EC

Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, επισκέπτεται σήμερα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια της επίσκεψης ο Αντιπρόεδρος θα πραγματοποιήσει  σειρά συναντήσεων με δημόσιους, κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς για θέματα του χαρτοφυλακίου του. Επιπλέον θα επισκεφτεί εμβληματικές τοποθεσίες της Περιφέρειας, καθώς και έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. 

Στις 12:30, ο κ. Σχοινάς θα μιλήσει σε αιρετούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς με θέμα: “Οι Προκλήσεις για την Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία” στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί τις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη καθώς και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στην Πτολεμαΐδα. Ο Αντιπρόεδρος θα ολοκληρώσει την περιοδεία με επισκέψεις σε πρότυπες και καινοτόμες τοπικές επιχειρήσεις και τον συνοριακό σταθμό Νίκης στο νομό Φλώρινας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
19 Σεπτεμβρίου 2022
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα