Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Νέα και εκδηλώσεις

Τελευταίες Ειδήσεις

creative
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Στο πλαίσιο του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου, βραβεύτηκαν πέντε χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ ταινίες.
Η ταινία «All We Imagine As Light» της Παγιάλ Καπάντια, μια συμπαραγωγή Ινδίας, Γαλλίας, Κάτω Χωρών, Λουξεμβούργου και Ιταλίας, κέρδισε το Μεγά

  • 1' χρόνος ανάγνωσης
zero pollution
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Η Επιτροπή χαιρετίζει τη χθεσινή τελική έγκριση του κανονισμού για τη βιομηχανία των μηδενικών καθαρών εκπομπών, ο οποίος ανοίγει τον δρόμο ώστε η ΕΕ να ενισχύσει τις εγχώριες παραγωγικές ικανότητές της όσον αφορά βασικές καθαρές τεχνολογίες.
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ

  • 1' χρόνος ανάγνωσης
water θάλασσα
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Σύμφωνα με την τελευταία ετήσια έκθεση για τα ύδατα κολύμβησης που δημοσιεύτηκε σήμερα, το 2023 η συντριπτική πλειονότητα των περιοχών κολύμβησης στην Ευρώπη πληρούσαν τα αυστηρότατα ενωσιακά πρότυπα «εξαιρετικής ποιότητας» των υδάτων κολύμβησης. Αυτό αφορά το 85,4% των πλέον πολυσύχναστων υδάτων κο

  • 1' χρόνος ανάγνωσης

Επικοινωνήστε με τις ομάδες Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Αθήνα ή στις Βρυξέλλες. Αποκτήστε πρόσβαση σε υπηρεσίες μέσων ενημέρωσης, υλικό, διαδικασίες διαπίστευσης, δελτία Τύπου και ειδοποιήσεις.

Ενημερωθείτε σωστά για ορισμένα από πιο συνήθη μυθεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με την ΕΕ.