Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο9 Φεβρουαρίου 2022Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα1' χρόνος ανάγνωσης

Μη χάσετε την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή σας! Εκφράστε τις ιδέες σας στην πλατφόρμα και ενημερώστε για τις εκδηλώσεις σας εγκαίρως!

Μόνο οι συνεισφορές που θα υποβληθούν στην πλατφόρμα έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ληφθούν υπόψη στην έκθεση που θα δημοσιευθεί στις 17 Μαρτίου.

cofe1

Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να μπορεί να δημοσιευθεί η έκθεση σε όλες τις επίσημες γλώσσες και να τροφοδοτήσει τις συνόδους Ολομέλειας της Διάσκεψης και τις ομάδες εργασίας. 

Ωστόσο η δυνατότητα υποβολής συνεισφοράς στην πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και μετά την ημερομηνία αυτή, ώστε να είναι δυνατή η συνέχιση της συζήτησης διαδικτυακά. Η έκθεση που θα παρουσιάζει συνοπτικά τις εν λόγω συνεισφορές θα εκπονηθεί μετά την 9η Μαΐου. 

Από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, τον Απρίλιο του 2021, μέχρι σήμερα, έχουν εκπονηθεί τρεις ενδιάμεσες εκθέσεις σχετικά με την πολύγλωσση ψηφιακή πλατφόρμα, οι οποίες έχουν τροφοδοτήσει τις εργασίες των ευρωπαϊκών και των εθνικών ομάδων πολιτών και της Ολομέλειας της Διάσκεψης. Οι 2 τελευταίες συνεδριάσεις των ευρωπαϊκών ομάδων πολιτών θα διεξαχθούν στις 11-13 Φεβρουαρίου και στις 25-27 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
9 Φεβρουαρίου 2022
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα