Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο16 Μαΐου 2022Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Εκδήλωση αφιερωμένη στο «New European Bauhaus» την Τετάρτη, 18 Μαΐου στην Πάτρα

πρόσκληση edic bauhaus

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, τo EuropeDirect της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών,  Γιάννη Αίσωπο, διοργανώνουν  Workshop με θέμα «New European Bauhaus».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου και ώρα 18.30 στο Royal Theatre στην Πάτρα. 

Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το «Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus» που λειτουργεί ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία και γίνεται  το σημείο συνάντησης της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας  για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, συμπεριληπτικό και όμορφο.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o κ. Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Πατρών, η κ. Ρίβα Λάββα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η κ.

Βασιλική Πετρίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Πατρών και η κ. Αγάπη Πρώιμου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών.  Στο workshop  θα λάβουν μέρος  φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στον  παρακάτω Σύνδεσμο:  https://forms.gle/oDQiHAmimNsoo4mb6

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή του κοινού στο workshop. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν το website του Europe Direct: www.edic.pde.gov.gr ή το website του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών www.arch.upatras.gr  για περισσότερες πληροφορίες. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
16 Μαΐου 2022
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα