Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ειδησεογραφικό άρθρο10 Σεπτεμβρίου 2021Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

85η ΔΕΘ: H παρουσία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα

lolgo_deth.jpg
© EU
H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετέχει και φέτος στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στον προαύλιο χώρο στην είσοδο του περιπτέρου 10. 

 

Η φετινή μας παρουσία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση του μηχανισμού και των υποδομών πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα με ισχυρή χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους και ειδικότερα το Next Generation EU: Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Στο περίπτερό μας πέραν της έκθεσης για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας θα διατίθεται καθημερινά σχετικό προωθητικό υλικό.

 

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00πμ, η Αντιπροσωπεία διοργανώνει στο περίπτερο της, διάλογο με τους πολίτες στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, με θέμα: «Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια: προκλήσεις μπροστά σε ένα πιο ψηφιακό, πράσινο και καινοτόμο μέλλον».
Συμμετέχει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Υπουργός Ψηφιακής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Συντονίζει ο κ. Νίκος Οικονόμου, πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας Μακεδονία.

Ο διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media της Αντιπροσωπείας: Facebook και YouTube

 

Τέλος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, η Αντιπροσωπεία εορτάζει την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση 1981-2021, με την παρουσίαση έκθεσης φωτογραφικού υλικού και ιστορικού αρχείου εντός του περιπτέρου 13.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία δημοσίευσης
10 Σεπτεμβρίου 2021
Ημερομηνία δημοσίευσης
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα