Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Ημερίδες ενημέρωσης

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023

FB3

Χρηματοδότηση της επιχείρησης ή του έργου σας

Πολλές επιχειρήσεις, για να μπορέσουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές, βασίζονται σε εξωτερική χρηματοδότηση που τις βοηθάει να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν και να προσαρμοστούν με επιτυχία στην πράσινη και τη ψηφιακή μετάβαση.

Στο πλαίσιο του προϋπολογισμού της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, έχουν δρομολογηθεί ειδικά προγράμματα της ΕΕ. Παρέχουμε άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα νέα προγράμματα στήριξης των επιχειρήσεων της ΕΕ, όπως το InvestEU, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και το πρόγραμμα για την ενιαία αγορά, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εθνικές αναπτυξιακές τράπεζες, δομές στήριξης επιχειρήσεων, παράγοντες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, ΜΜΕ και άλλους δυνητικούς δικαιούχους, όπως πανεπιστήμια, δήμοι κ.λπ.

Οι ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023— διοργανώνονται από τις υπηρεσίες και τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και τους κύριους εταίρους υλοποίησης. Θα παρουσιάσουμε τα προγράμματα χρηματοδότησης και στήριξης στους ενδιαφερόμενους φορείς κατά τη διάρκεια ενημερωτικών ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Αθήνα, τη Λισαβόνα, το Ελσίνκι και την Πράγα. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση και να θέσετε τις ερωτήσεις σας στους εμπειρογνώμονες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων δικτύωσης ή μέσω του Sli.do.

Παρακολουθήστε τις ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 και μάθετε περισσότερα για το InvestEU, το πρόγραμμα για την ενιαία αγορά και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας.

  • χρηματοδότηση της ΕΕ
  • Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 09:00 - 12:45 (EEST)

Πρακτικές πληροφορίες

Πότε
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 09:00 - 12:45 (EEST)
Γλώσσες
ελληνικά, αγγλικά
Ιστότοπος
Εγγραφείτε τώρα