Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Δημόσιες συζητήσεις

EU Industry Days | Ξεκλειδώνοντας το μέλλον: Τα βιομηχανικά οικοσυστήματα της ΕΕ στην πορεία προς την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση

Οι «Ημέρες Βιομηχανίας της ΕΕ» είναι η σημαντικότερη ετήσια ευρωπαϊκή εκδήλωση για την ανάδειξη των πρωτοπόρων της βιομηχανίας, την προαγωγή των συζητήσεων που είναι σε εξέλιξη σχετικά με τη βιομηχανική πολιτική και για τον εμπλουτισμό των γνώσεων της ευρωπαϊκής βιομηχανίας.

Αποτελεί την κύρια πλατφόρμα για τη συζήτηση των προκλήσεων της βιομηχανίας και τη συλλογική ανάπτυξη ευκαιριών και πολιτικών απαντήσεων στο πλαίσιο ενός διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων μερών.

Η διοργάνωση του 2022 θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις Βρυξέλλες από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2022, δίνοντας ώθηση σε συζητήσεις με όλα τα βιομηχανικά οικοσυστήματα σχετικά με την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση, με σκοπό την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των εταιρειών της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων).

Επ’ ευκαιρία του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, θα φιλοξενήσει επίσης συζητήσεις σχετικά με το πώς η νέα γενιά μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον της βιομηχανίας της ΕΕ. Ορισμένες από τις συζητήσεις αυτές θα διεξαχθούν στο πλαίσιο ενός ειδικού προγράμματος για τη νεολαία, το οποίο θα εστιάζει στα κύρια θέματα που απασχολούν τους νέους Ευρωπαίους σήμερα, όπως η κοινωνική ισότητα, η ανεργία των νέων, η επισφαλής εργασία και η έκκληση για βιώσιμα και κοινωνικά υπεύθυνα επιχειρηματικά μοντέλα.

  • βιομηχανία τροφίμων
  • Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, 11:00 - Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, 17:30 (CET)

Πρακτικές πληροφορίες

Πότε
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, 11:00 - Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, 17:30 (CET)
Γλώσσες
αγγλικά
Διοργανωτές
DG GROW
Ιστότοπος
https://eu-industry-days.ec.europa.eu/